راهنمای نویسندگان

مراحل

1. برای ورود به سیستم تکمیل فرم ثبت نام الزامی است.

برای ثبت نام در سیستم مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

- ابتدا روی لینک مجله کلیک کنید. پس از انتخاب زبان مجله (ترجیحاً زبان فارسی)، روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و فرم مربوطه را به

دقت تکمیل کنید. تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده، الزامی است. اطلاعات کامل خود را (به جز نام کاربری و رمز عبور) ترجیحاً به زبان فارسی وارد کنید.

- آدرس ایمیل خود را به دقت وارد کنید. از این پس از طریق همین آدرس با شما تماس گرفته خواهد شد.

پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام، نام کاربری و کلمه عبور به آدرس ایمیل شما ارسال می شود. برای ادامه کار، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید .پس از ورود به سیستم، کلمه عبور را تغییر دهید. یادآور می شود امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد.

- در صورت فراموشی کلمه عبور، آدرس ایمیل خود را در بخش مربوطه وارد کنید. کلمه عبور جدید به آدرس شما ارسال می شود. توصیه می شود پس از وارد شدن به سیستم، کلمه عبور خود را تغییر دهید.

- نام کاربری و کلمه عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید. مسئولیت ورود درست اطلاعات بر عهده شماست. برای تغییر مشخصات و یا آدرس خود روی لینک مشاهده اطلاعات شخصی کلیک کنید.

- چنانچه مشکل خاصی در ورود اطلاعات داشته باشید، با مدیر سامانه تماس حاصل فرمایید.

2. نویسندگان در سامانه دارای امکانات و قابلیت های زیر هستند:

*ارسال مقالات جدید: در این بخش امکان ارسال مقاله جدید و تکمیل اطلاعات مقالات ارسال شده وجود دارد. برای ارسال مقاله جدید تکمیل فرم ثبت نام و همچنین تکمیل اطلاعات فرم ارسال مقاله، الزامی است. چگونگی ثبت نام در سیستم و ارسال مقاله در ادامه آمده است.

*مقالات نیازمند بازنگری: در این بخش مقالاتی که مورد پذیرش قرار گرفته است و نیازمند بازنگری یا در حال بازنگری است نمایش داده می شود. در این بخش همچنین فهرست مقالاتی که به هر دلیل در بازه زمانی یک ماهه بازنگری نشده و از سیستم حذف شده است نمایش داده می شود. مشاهده آخرین وضعیت مقالاتی که به وسیله هیأت تحریریه پذیرفته شده و نیازمند بازنگری و انجام اصلاحات است در این قسمت امکان پذیر می باشد. لازم به ذکر است مقالاتی که به هر دلیل در موعد مقرر بازنگری نشوند از سیستم حذف میشوند و در صورت تمایل این امکان وجود دارد تا مجدداً برای مجله ارسال شود.

* مقالات تکمیل شده: در این بخش مقالات آماده انتشار و همچنین مقالاتی که بررسی آن با درخواست نویسنده لغو شده و همچنین مقالاتی که از طریق فراخوان ارسال شده است نمایش داده می شود.

3. پس از ورود به سیستم برای دسترسی به امکانات آن روی لینک مربوط به صفحه شخصی، کلیک کنید.
4. ارسال مقاله جدید

برای ارسال مقاله جدید، تکمیل اطلاعات زیر الزامی است؛

1-4 انتخاب نوع مقاله: مقاله علمی-پژوهشی ؛ علمی-ترویجی؛ علمی- مروری

2-4 وارد کردن عنوان: ورود عنوان کوتاه اجباری نیست ولی عنوان کلی باید در قسمت مربوطه وارد شود.

3-4 اضافه کردن اطلاعات نویسنده

* در صورتی که مقاله بیش از یک نویسنده دارد، اطلاعات کامل نویسنده را در بخش مربوطه وارد کنید. در صورتی که یکی از این نویسندگان به عنوان نویسنده عهده دار مقاله مشخص شود، ثبت نام ایشان در سیستم ضروری است. تمامی مکاتبات دفتر مجله با نویسنده مسئول مقاله خواهد بود.

4-4 وارد کردن چکیده مقاله: چکیده مقاله باید بین 150 تا 250 کلمه باشد.

5-4 افزودن کلمات کلیدی: کلیدواژه ها باید بین 4 تا 7 کلید واژه باشد و با علامت ؛ یا ; از یکدیگر جدا شوند.

6-4 انتخاب موضوع: در صورتی که مقاله شما مربوط به یکی از موضوعاتی باشد که در بخش انتخاب

موضوع وجود دارد، موضوع مربوطه را انتخاب کنید.

7-4توضیحات اضافی: در ابن بخش چنانچه توضیح خاصی در ارتباط با مقاله ضروری است برای نشریه ارسال کنید.

8-4 پذیرش شرایط و ضوابط مجله: برای ادامه کار در صورتی که شرایط و ضوابط مجله را در ارتباط با اصیل بودن کار تحقیقی و ارسال نکردن برای سایر نشریات قبول دارید در بخش مربوطه علامت بزنید . توجه داشته باشید که صرفاً مقاله هایی در این مجله منتشر می شود که در نشریه های داخلی و خارجی چاپ یا ارائه نشده باشد. همچنین حق چاپ مقاله، پس از پذیرش، برای نشریه محفوظ است و نویسنده مقاله مجاز به چاپ آن در جای دیگر نیست.

9-4 داوران پیشنهادی: امکان پیشنهاد داور به وسیله نویسنده وجود دارد. البته پذیرش آن مشروط به موافقت هیأت تحریریه است.

10-4 اضافه کردن فایل ها: برای ثبت مقاله در سیستم نشریات علمی، ارسال فای لهای زیر الزامی است:

* فایل نامه به سردبیر مبنی بر درخواست بررسی مقاله

* فایل چک لیست برای اطمینان از تکمیل تمامی موارد درخواستی

* فایل اصلی مقاله: این فایل باید بدون مشخصات نویسنده باشد و بیش از 2 مگابایت نیز نباشد.

* جداول، نمودارها و تصاویر را به صورت جداگانه نیز ارسال کنید.

* در صورت نیاز سایر اطلاعات مربوط به مستندات مقاله را نیز وارد کنید.

11-4 تکمیل ارسال مقاله: پس از تکمیل تمامی اطلاعات و ارسال فای لها برای ادامه کار روی لینک تکمیل ارسال مقاله کلیک کنید.

*لازم به ذکر است که تا مرحله تکمیل کامل اطلاعات و ارسال مقاله، امکان ویرایش اطلاعات وجود دارد.

5. مشاهده آخرین وضعیت مقاله

برای مشاهده آخرین وضعیت مقاله روی صفحه شخصی نویسنده کلیک کنید. در صورتی که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفته باشد در بخش « مقالات ارسال شده / نهایی » دیده می شود. در صورتی که مقاله شما در بخش کامل ارسال شده و نیازمند بازنگری باشد، در بخش قابل بازنگری مشاهده می شود. مقالات در حال بازنگری نیز در همین قسمت قابل مشاهده است.

 

راهنمای تدوین و پذیرش مقاله

1.  شرایط و ضوابط:

نشریه از مقاله های تحقیقی و تحلیلی اصیل که در آن مطلب یا نظری های تخصصی دارای نوآوری، نکات علمی نوین و غیر اقتباسی ارائه شده باشد، به ویژه از مقاله های برگرفته از پایان نامه ها که طی آن نظری بدیع مطرح شده باشد، استقبال می کند و از چاپ مقاله های مبتنی بر گردآوری یا ترجمه معذور است.

صرفاً مقاله هایی در این مجله منتشر  می شود که در نشریه های داخلی و خارجی چاپ یا ارائه نشده باشد.

حق چاپ مقاله، پس از پذیرش، برای نشریه محفوظ است و نویسندة مقاله مجاز به چاپ آن در جای دیگر نیست.

انتشار آثار ارسالی الزاماً به معنای هم رأی بودن با نویسندگان نیست و مجله مسئولیتی در این زمینه ندارد.

مجله در قبول، رد، اصلاح، و ویرایش مقاله های دریافتی آزاد است.

2. نویسندگان محترم، مشخصات ذیل را به همراه مقاله ارسال کنند:

  • نام و نام خانوادگی نویسنده(گان) به فارسی و انگلیسی؛
  • میزان تحصیلات، رتبه علمی، گروه آموزشی، نام دانشکده، دانشگاه و شهر محل دانشگاه نویسنده /نویسندگان به فارسی و انگلیسی؛
  • معرفی نویسنده مسئول در صورت تعدد نویسندگان؛
  • درج نشانی پست الکترونیک نویسنده/ نویسندگان؛
  • نشانی، کدپستی، شماره تلفکس نویسندة مسئول؛

نویسندگان محترم، فایل الکترونیک مقاله های ارسالی را به همراه درخواست انتشار و مشخصات بالا، از طریق همین سامانه و یا پست الکترونیک، به نشانی مجله ارسال کنند.

پذیرش اولیة مقاله مشروط به رعایت نکات ذکر شده در « راهنمای تدوین مقاله » و پذیرش نهایی و چاپ مشروط به تأیید شورای داوری است. در هر صورت، نتیجه به نویسنده اعلام خواهد شد.

صفحات مقاله حداقل 15 و حداکثر 25 صفحه باشد و درمجموع از 8000 کلمه تجاوز نکند. درضمن، مقاله با فرمت pdf به همراه فایل Word با فونت B Nazanin 12 ارسال شود. 

داشتن عنوان، چکیده (حداکثر 150 کلمه) و واژه های کلیدی (حداکثر 7 واژه)، به دو زبان فارسی و انگلیسی برای همه مقاله ها الزامی است.

مقاله ها مشتمل بر مقدمه، مباحث اصلی، نتیجه گیری و فهرست منابع باشد.

معادل خارجی اسامی خاص، اصطلاحات و واژگان در متن، درون پرانتز قرار گیرد.

 

آیین نامه نگارش مقالات نشریه اقتصاد هنر و خلاقیت

به منظور یکسان سازی مجموعه مقاله ها لازم است که همه مقاله ها با طرحی یکسان، کامل و هماهنگ، تهیه و تایپ شوند. این راهنما، به نویسندگان مقاله ها کمک میکند تا مقالات خود را طبق طرح مورد قبول، ارائه دهند. در صورتی که مقاله ارائه شده، در این چارچوب نگارشی نباشد؛ مورد داوری قرار نخواهد گرفت.

مقاله، روی کاغذ سفید و به ابعاد 28 × 21 سانتیمتر (A4) با رعایت 4 سانتیمتر حاشیه بالا و 5 / 2 سانتیمتر از پایین و 7 / 2 سانتیمتر حاشیه راست و چپ، با قلم فارسی BNazanin و اندازه حروف 12 و قلم انگلیسی Times New Roman و اندازه حروف 11 با فاصله 15 / 1 سانتیمتر بین سطرها، با رعایت تمامی اصول نگارشی، بدون اشتباه در برنامه Word در دو ستون، تایپ شود و نباید تعداد صفحات آن از 20 صفحه، بیشتر باشد. همچنین خط اول همه پاراگراف ها، تورفتگی به میزان 76 / 0 سانتیمتر داشته باشد. در سراسر مقاله، قلم استفاده شده برای متون فارسی BNazanin و برای متون انگلیسی Times New Roman است.

- منابع

برای نگارش منابع لاتین و فارسی در انتهای مقاله، ابتدا منابع فارسی و سپس منابع خارجی آورده شوند. منابع باید به ترتیب حروف الفبای نام خانوادگی نگارنده، مرتب شوند. چنانچه از یک نگارنده، چند منبع مورد استفاده قرار گرفته باشد، ترتیب ارائه آنها برحسب سال انتشار از قدیم به جدید است.

الف) راهنمای نگارش منابع درون متن

ارجاعات در متن مقاله باید به شیوه داخل پرانتز باشند؛ به گونه ای که ابتدا نام خانوادگی مؤلف یا مؤلفان و سپس سال انتشار بیان گردد؛ مانند: (Smith, 2014) . برای منابع با بیش از دو نویسنده، با ذکر نام خانوادگی و نام نویسنده اول به جای نام سایر نویسندگان، «همکاران»  ذکر گردد؛ مانند،( Ruane et al., 2012 .)

ب) الگوی نوشتن منابع لاتین در انتهای متن طبق فرمت( APA )

کتاب:

1- Author, A.A., Author, B.B. (Date of publication). Title of book or larger document (chapter or section number). Edition. Publication.

مقاله در مجله:

2- Author, A.A., Author, B.B. (Date of publication). Title of article. Title of Online Periodical, volume number (issue number), page.

مقاله در همایش:

3- Nematollahi, M.A., Van Pelt, H., Komen, J. (2006). Stress response during and after confinement in 17-a hydroxylase deficient common carp (Cyprinus carpio L), VII th International Congress on the Biology of Fish, Newfoundland, Canada, P. 170.

پایان نامه:

4- Viveiros, ATM. (2002). Semen collection and preservation in African catfish, Clarias gariepinus. Ph.D thesis. Fish culture and fisheries group. Wageningen institute of Animal Sciences. Wageningen. The Netherlands. 144 pp.

ج) الگوی نوشتن منابع فارسی در آخر متن

کتاب: نام خانوادگی نویسنده اول، نام نویسنده اول؛ نام خانوادگی نویسنده دوم، نام نویسنده دوم، (سال انتشار). عنوان کتاب، محل چاپ: ناشر.

مقاله: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، (سال انتشار). عنوان مقاله، نام نشریه، دوره (شماره)، صفحه پایان مقاله-

صفحه شروع مقاله.

واژه های خارجی در متن فارسی

برای واژه ها و نام های خارجی، در حد امکان از معادل های فارسی مصطلح و مصوب استفاده کنید. در مورد نام های خارجی ضروری و غیرمتداول، فقط در اولین ارجاع و بلافاصله پس از بیان این گونه واژه ها، معادل لاتین آنها را به صورت زیرنویس در پایین همان صفحه، قید نمایید.

زیرنویس ها

در صورت نیاز به درج زیرنویس، همه موارد فارسی به صورت راست چین با قلم BNazanin و اندازه 9 و زیرنویس های لاتین به صورت چپچین با قلم Times New Roman اندازه 9 نوشته شوند. در پانویس، بعد از شماره، یک خط تیره، سپس یک فاصله و بعد معادل فارسی یا انگلیسی را تایپ کنید.

اسامی افراد یا واژه ها و اصطلاحاتی که برای اولین بار در مقاله از آنها یاد میشود، به صورت زیرنویس ارائه شوند.

شکل ها و نمودارها

تمامی اشکال و نقشه ها، دارای وضوح و شفافیت باشند و به صورت سیاه و سفید و باکیفیت مناسب، تهیه شده باشند و منبع آنها حتی اگر از خود نویسندگان باشند، ذکر شود. نمودارها و شکلها باید شماره و عنوان (توضیح)داشته باشند که به صورت وسط چین در زیر آن با قلم پررنگ و اندازه 11 ، تایپ و به ترتیب از 1 شماره گذاری میشود. منبع آنها نیز با همان قلم و اندازه، دقیقاً زیر آنها نوشته میشود.

جدول ها

هر جدول باید شماره و عنوان (توضیح) داشته باشد که در بالای جدول با قلم پررنگ و اندازه 11 تایپ و به ترتیب از 1 شماره گذاری میشود. جدولها در داخل متن و پس از جایی که به آنها اشاره شده، درج شوند. همه اعداد در جدول ها باید به صورت فارسی و وسط چین، تایپ شوند. هر جدول با یک سطر خالی فاصله از متن قبل و بعد آن قرار گیرد و منبع آن نیز با قلم پررنگ و اندازه 11 در انتهای جدول آورده شود.

در تنظیم جداول، منحنی ها، اشکال و تصاویر، رعایت نکات زیر الزامی است:

- اطلاعات جداول، نباید به صورت منحنی یا به شکل دیگر در مقاله تکرار شوند. شماره و عنوان جدولها در بالا و مأخذ آنها در پایین ذکر گردد.

-جدول باید دارای عنوان و واحد مربوط به خود باشد و چنانچه تمام ارقام جدول دارای واحد یکسان باشند، میتوان واحد را در عنوان جدول در پرانتز یا شکل خاص دیگری، ذکر نمود.

- توضیحات اضافی عنوان و متن جدول، به صورت زیرنویس ارائه میگردد. نتایج بررسی های آماری، باید به یکی از روشهای علمی، در جدول منعکس گردد و در هر صفحه نباید بیش از دو جدول آورده شود.

- واحدهای استفاده شده در مقاله باید در سیستم متریک باشند.

- جداول، شکلها، نمودارها، به شکل معمول  (تک ستونی) تایپ گردند.

- در صورتی که مقاله، حاصل پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری باشد، ذکر اسامی کلیه نویسندگان  (دانشجو، استادان راهنما و مشاور) الزامی است.

- در داخل جدولها باید از اعداد فارسی و عنوانهای فارسی استفاده شود و از به کار بردن نقطه به جای ممیز خودداری گردد. برای مثال برای نوشتن عدد 5 / 0 ، اول عدد 5 را نوشته و ممیز را تایپ کرده، بعد عدد صفر را بنویسید.

چکیده به زبان انگلیسی (Abstract)

چکیده مقاله به زبان انگلیسی، برگردان دقیق عنوان، متن و واژه های کلیدی چکیده فارسی میباشد. نویسندگان موظف هستند چکیده انگلیسی را کاملاً مطابق با چکیده فارسی ارائه دهند.

عنوان چکیده انگلیسی با قلم پررنگ و اندازه 14 و سایر نکات، منطبق با چکیده فارسی باشد. در چکیده انگلیسی، مشخصات نویسنده در سطر بعد از ذکر نام او با اندازه 10 بیاید و تنها، آدرس الکترونیکی مسئول مکاتبات، به صورت پاورقی نوشته شود.

برخی نکات ویرایشی

1. برای شماره گذاری، از عدد و خط فاصله، استفاده شود.

2.قبل از نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول، دونقطه، علامت سؤال، علامت تعجب و ... نیازی به فاصله نیست، اما بعد از این علائم باید یک فاصله گذاشته شود.

3.هنگام استفاده از پرانتز، قبل از باز شدن پرانتز و بعد از بسته شدن پرانتز، از فاصله استفاده کنید، کلمه داخل پرانتز بدون فاصله به پرانتز می‌چسبد.

4.میان حروف یک کلمه، از نیم‌فاصله استفاده شود.

5.به جای استفاده از علامت (%) در متن، از کلمه درصد استفاده کنید.